Rólam

Tőgyi Péter - Angolnyelv-oktató

Tőgyi Péter vagyok, 35 éves, Nemzetközi Kapocslatok szakon végzett, főállású, számlaképes angolnyelv-oktató. A diploma és a felsőfokú angol nyelvvizsga megszerzése után két évet töltöttem Írországban a nyelv tökéletesítése végett. 2011 óta tanítok cégeknél, valamint középiskolás, főiskolás/egyetemista és felnőtt magántanítványaimat készítem fel a közép, illetve felsőfokú nyelvvizsgákra. Gyerekek oktatásával nem foglalkozom.

Oktatói pályám során olyan ismert cégek munkatársaival dolgoztam együtt, mint például az Electrolux, Nézőpont Intézet vagy Randstad Hungary. 2017-ben a C&A kereskedelmi Kft. 4 fő oktatásával bízott meg, majd azóta ez a szám az évek alatt 9 főre emelkedett és a közös együttműködés még jelenleg is tart.

A nyelvtani alapokat sajátos módszerrel tanítom, könyveket elsősorban szókincsfejlesztéshez és hallott szövegértés gyakorlásához alkalmazok. Célom a szóbeli kommunikáció elkezdése és ösztönzése amilyen hamar csak lehet, mivel véleményem szerint a mai nyelviskolák és egyéb oktatási intézmények továbbra is kevés figyelmet szentelnek a beszédre és a kellő magabiztosság elsajátítására. Óráimon továbbá törekszem a változatosságra, a szintnek megfelelő aktuális, valamint általános beszédtámák és gyakorlatok alkalmazásával.